néhány mondatban rólunk

A Mirla Webstúdió 2006-ban jött létre azzal a nem titkoltan merész elképzeléssel, hogy a már akkor is erős online piaci versenyben alternatívát nyújtsunk konkurens webfejlesztők mellett a potenciális ügyfelek irányába.

Mielőtt saját vállalkozásba kezdtünk, saját magunk is megtapasztaltuk, hogy az ár/érték arány gyakran sajnos teljesen torz képet ad az elvárható szintekről. Szerettük volna megmutatni, hogy létezhet olyan cég, ahol valóban figyelembe veszik a megrendelők igényeit és ha egy ügyfélnek nincs szüksége, vagy anyagilag nem engedheti meg magának a költségesebb megoldásokat, akkor is olyan csomagot állítunk össze, amelynek végeredményével mind a leendő tulajdonos, mind az elkészülő weboldal látogatói elégedettek lehetnek.

Sok régi vágású mesterember falán lehet látni azt a humoros kiírást, miszerint "Jól, olcsón és gyorsan dolgozunk. Ön ezek közül kettőt választhat!". Mi igyekszünk bebizonyítani, hogy nem lehetetlen mind a hármat kivitelezni :)

Az eddigi évek alatt mintegy száz honlapot készítettünk kis-, és középvállalatok, ismert személyek, illetve alapítvány számára. Segíthetünk Önnek is?