új honlap készítése, webfejlesztés

Szeretne új honlapot, portált, webáruházat készíttetni és ehhez keresi a legmegfelelőbb partnert? Forduljon hozzánk bizalommal!

ALAP BŐVÍTETT ONLINE MAGAZIN WEBÁRUHÁZ
DOMAIN REGISZTRÁCIÓ
egy év az árban
TÁRHELY
egy év az árban
SAJÁT EMAIL CÍM 3 10 10 10
EGYEDI DIZÁJN
HTML5 és CSS3 szerkezet
ADMIN FELÜLET
aloldalak szerkesztése
HÍRLEVÉL
felíratkozási lehetőség
TERMÉKKEZELŐ
adatbázissal
VÁSÁRLÓI FELÜLET
CIKKEK, HÍREK
hozzászólással
KEZDŐ TARTALOM FELTÖLTÉSE
BETANÍTÁS ÉS TANÁCSADÁS
 
ÁRAK* 80.000 Ft 110.000 Ft 130.000 Ft 140.000 Ft
AKCIÓS ÁRAK
TÁRHELYSZERZŐDÉSSEL**
48.000 Ft
(-40%!)
77.000 Ft
(-30%!)
91.000 Ft
(-30%!)
112.000 Ft
(-20%!)

A feltüntetett lehetőségeken kívül természetesen lehetőség van egyedi összeállításra és kívánságokra is! Írja meg nekünk igénylistáját és rövid időn belül visszaküldjük a kalkulált árat.

Manapság már presztízskérdés, hogy egy vállalatnak legyen saját honlapja, mégpedig saját regisztrált domain névvel együtt. A vásárlók, megrendelők nagyobb bizalommal viszonyulnak olyan cégek, szolgáltatók felé, amik rendelkeznek weboldallal. Az sem mindegy azonban, ez ténylegesen saját vagy csak egy ingyenes tárhelyű megjelenés, ugyanis utóbbi többet árthat a megítélés szempontjából, mint amennyi hasznot hozhat.

Cégünk, a Mirla Webstúdió honlapkészítés során a külsőségekkel szemben előtérbe helyezi az olyan elrendezést és megjelenítést, amely az átláthatóságra, az információk minél praktikusabb átadására fókuszál. Mindezt persze úgy, hogy az előbbi se legyen elnyomva, mivel mi is valljuk, hogy "a külső megfog, a belső megtart".

Akár egyszerű, egy-két oldalas bemutató honlap, akár összetett portálrendszer, illetve webáruház, mi elkészítjük és ami ennél is több, az átadás után sem hagyjuk magára a tulajdonost, igény esetén segítünk a felfuttatásában ötletekkel, a közösségi média bevonásával, reklámfelületek javaslásával és egyéb tanácsokkal.

* Áraink nettó árak, tehát az általános forgalmi adót nem tartalmazzák!

** Akciós árainkat azon kedves ügyfeleink részére tudjuk biztosítani, akik vállalják, hogy az elkészült honlapot a Mirla Webstúdió tárhelyén helyezik el és azt minimum 2 éven át fenntartják. Más cég által üzemeltetett tárhelyre áthelyezés esetén az eredeti és az akciós ár közötti különbség kiszámlázásra kerül.